Sikkerhed
Regler for billeder, ejerskab og samtykke
⚠️ VIGTIG REGEL FOR PROFILEN
Du må kun uploade eller sende private billeder, som du selv ejer og har ret til at bruge.
Det er forbudt at bruge:
• andres billeder
• kopieret indhold fra internettet
• billeder fra sociale medier uden tilladelse
• stjålne eller kopierede billeder
• materiale offentliggjort uden samtykke
• billeder af personer under 18 år
Alvorlige overtrædelser kan medføre øjeblikkelig suspension eller permanent lukning af kontoen. Indholdet kan fjernes, dokumenteres og rapporteres, når det er nødvendigt.
En eventuel tilbagebetaling behandles efter Unonights gældende vilkår og relevante regler.
Sidst opdateret {6/25/2026}
Sikkerhed
Upload kun billeder, du ejer
- Kun billeder, som du ejer eller udtrykkeligt har tilladelse til at bruge.
